Over Consellium

 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Of we nu helpen door puur en alleen ‘koud’ te bellen of een geïntegreerde marketing- en salescampagne uitrollen.

 

Header_over_consellium_c3792a99ae.png
230313_Consellium_8674_cb9eda1a05.jpg

Consellium: Leads to Sales

 

Consellium is een jonge organisatie die beschikt over veel ervaring in het leggen van contact met alle soorten bedrijven. Onze specialisten hebben veel kennis van innovatieve sales- en marketingmethodes. Ze kunnen bestaande teams aanvullen, maar zijn ook in staat om online marketing- en salesactiviteiten van A tot Z uit handen te nemen.

 

230313_Consellium_9600_f52de28bec.jpg

Sales as a Service

 

Consellium beschikt over een goed getraind team dat een brug slaat tussen marketing en sales. Ervaren professionals, die in staat zijn zich snel in te leven in hun doelgroep en optreden als oprechte representant van elk bedrijf. Sterk in het genereren van nieuwe klanten en het leggen van contact. Ook helpen wij door het onderhouden en aanhalen van banden met bestaande en vroegere klanten. Sales as a Service dus, maar dan met een plus. Zodat bedrijven door kunnen gaan met waar ze goed in zijn, zonder zorgen over groei.

 

230313_Consellium_9115_d2dcb6f55c.jpg

Oprecht, persoonlijk en resultaatgericht

 

Consellium staat voor oprechtheid, persoonlijke aandacht en resultaat. Wij willen groot worden door klein te blijven. Kwaliteit gaat boven snelle groei. Wij willen juist anderen graag laten groeien. Eigenaar Björn Oeben vindt het fantastisch om ‘vanuit het niets iets te creëren’: “Ik vind het fantastisch om veel mensen bij projecten te betrekken en kennis over te dragen. Als ze het geleerde in de praktijk brengen en zich ontwikkelen, dan gaan ze vliegen. Daar profiteert iedereen van, hun opdrachtgever en natuurlijk ook diens klanten.”

 

230313_Consellium_8851_bd2a79602d.jpg

Bevlogen professionals in sales

 

Oprichter Björn Oeben is een betrokken en bevlogen professional met een achtergrond in sales, IT en uitzendbranche. Ook heeft hij veel ervaring als consultant, trainer en coach. Consellium weerspiegelt die veelzijdigheid: de naam is een samentrekking van het Latijnse woord consilium (goede raad) en het Engelse to sell.

 

Meer weten of kennismaken

 

Benieuwd wat Consellium voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

 

Bjorn_943d118461.png