Blog

 

Hoe Consellium je helpt aan meer klanten!

 

 

Hoe benader je (oud-)klanten en potentiële klanten? Haal je voldoende leads binnen én wat doe je met deze leads? In deze blog lees je over onze aanpak: een combinatie tussen marketing- en sales, maar een aanpak die niet voor iedereen hetzelfde is.

230313_Consellium_8766_4dc16258e0.jpg

Help, wij willen meer klanten!

 

Een goede marketingstrategie bepalen, je doelgroep specifiek maken en de juiste ‘tools’ inzetten. Dan vliegen de ‘leads’ je om de oren! Of toch niet? En als je dan weet dat iemand interesse heeft, wat doe je dan met zo’n lead? Bellen? En wie belt er dan? En wat zeg je dan? Of beter: wat vraag je dan? Wie heeft er eigenlijk tijd om daar achteraan te gaan?

 

Sales is een ambacht. Wanneer je oprechte interesse toont, goed luistert en de juiste vragen stelt dan kun je iemand helpen en overtuigen om de juiste beslissing te nemen. Dat gebeurt vaak niet direct; dat heeft tijd nodig. En als je dan structureel tijd maakt om de contacten die je hebt opgedaan te onderhouden dan kun je iemand echt verder helpen.

 

Het succes van de combinatie van marketing en sales, daar geloof ik in! En ook in een aanpak die niet voor iedereen hetzelfde is.

 

Graag bepaal ik samen met mijn opdrachtgever hoe ik het beste van dienst kan zijn. Dat kan soms leiden tot een marketing- campagne en soms tot cold- calling. Of een combinatie van beide: inbound- en telemarketing . En daar zit nog heel veel tussen zoals bijvoorbeeld:


• het benaderen van oud-klanten;
• het contact houden met potentiële klanten;
• het opvolgen van website bezoekers;
• etc.

 

Het doel is om de opdrachtgever aan tafel te krijgen bij een potentiële klant, of deze met elkaar in contact te brengen via een on- line meeting.

 

Ook sta ik klaar voor het geven van een salestraining (acquisitie) en/ of ik ontvang je bij mij op kantoor om je onder mijn begeleiding te helpen met het halen van het maximale resultaat uit een verkoopgesprek.

 

Dit is wat ik ga doen met mijn bedrijf ‘Consellium’.

 

Kan ik je verder helpen of wil je meer weten? Bel of mail me dan even via 06-21521864 of bjorn@consellium.nl

 

Hartelijke groet,
Björn Oeben